Aluminium Kozijnen

Aluminium is een licht materiaal en daardoor geschikt voor slanke en grote raam partijen. Het is duurzaam, geeft barsten en rotten geen kans en is ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium kozijnen zijn ook uiterst gemakkelijk te onderhouden. Voor meer informatie over aluminium ramen of aluminium deuren bezoekt u de eigen pagina.
Aluminium kozijnen van Profel

Het geheim van de aluminium kozijnen van Profel schuilt in het 3-kamersysteem. De afzonderlijke kokervormige binnen- en buitenkamer worden samengebracht in een stabiele en holle thermisch onderbreking in hard pvc. Deze biedt extra torsie stijfheid en is de beste isolator, zowel op thermisch als op akoestisch vlak. Strak Modern of speels klassiek ... met aluminium kan men alle kanten uit. Afgerond, afgeschuind, vlak, vleugel overdekkend, strak met opstaande lip,.. Met de aluminium kozijnen van Profel is het mogelijk.
Aluminium Kozijn
Gekleurd Aluminium Kozijn
Aluminium kozijnen in kleur

Profel heeft een eigen kleurenpalet met maar liefst 21 tinten. Al deze kleurpoeders worden in de eigen fabriek aangemaakt. In optie biedt Profel ook standaard RAL kleuren aan in glanzend, mat of ruw. Naast de kleur van uw kozijn kunt u ook kiezen voor een van de negen eigen hoogwaardige coatings met karakteristieke ruwe structuur. Dat maakt de profielen een stuk krasvaster. >> kleurenpalet

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.
PDF downloads: aluminium kozijnen