Aluminium Ramen

Alle aluminium ramen die Profel fabriceert, zijn afgeleiden van het basisraam. Dat geldt voor de renaissanceramen, blokramen en alle andere ramen in het Profel-assortiment en geldt eveneens voor de aluminium schuiframen en ramen die u zelf samenstelt. Voor meer informatie over aluminium deuren of aluminium kozijnen bezoekt u de eigen pagina.
Aluminium ramen: Kies uw eigen stijl

Blokramen of renaissanceramen van Profel uitgevoerd in aluminium kunnen zowel in nieuwbouw- als in verbouw-projecten worden toegepast en sluiten naadloos aan op elke bouwstijl. De renaissance ramen kunt u aanpassen met extra elementen waardoor u de vrijheid krijgt bij het ontwerpen van uw renaissance-raam. Bij de blokramen kunt u kiezen uit verschillende verdiepte tussenstijlen in diverse vormen en afmetingen. Zo kunt u uw aluminium ramen een volledig eigen stijl geven.
Aluminium Raam - Voorbeeld
Aluminium Raam - Beveiliging
Inbraakveiligheid van aluminium ramen

Ieder aluminium raam is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken. Op aanvraag worden de ramen voorzien van extra inbraakwerende toebehoren als afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, etc...

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.