Houten Kozijnen

Hout is al eeuwenlang een erg populair materiaal voor kozijnen. De voordelen zijn dan ook genoegzaam bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Houten kozijnen zijn in vele verschillende vormen verkrijgbaar. Voor meer informatie over houten ramen of houten deuren bezoekt u de eigen pagina.
Houten kozijnen van Profel

Door een minimum aan groeven zijn de houten kozijnen van Profel ook gemakkelijk te onderhouden. Een watervast verlijmde dubbele penverbinding zorgt bovendien voor de verbindingen van de houten profielen. De houten kozijnen van Profel hebben een minimale diepte van 68 mm en zijn verkrijgbaar in een klassieke, een moderne of in een klassiek - modern gecombineerde versie. Voor het houten kozijnen doet Profel uitsluitend een beroep op de houtsoorten 'meranti' en 'afrormosia'. Alleen het beste is goed genoeg!
Houten Kozijn
Houten Kozijn - Kleur
De kleur van uw houten kozijn

Het kleuren van het houten kozijn begint al in de voorbehandeling. In deze fase hebt u voor de drenkingslagen de keuze uit: kiefer, teak, noten en wit. Tijdens de afwerking worden die kleuren gecombineerd met eik, afrormosia, rustiek eik, een van de unieke Profel kleuren of een keuze uit de RAL- en NCS Kleuren. >> kleurenpalet

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.
PDF downloads: houten kozijnen