Kunststof Kozijnen

Duurzaamheid, uitstekende isolatie-eigenschappen en eenvoudig onderhoud... kunststof kan enkele niet te versmaden troeven op tafel gooien. Zeker wanneer u kiest voor kunststof kozijnen, ramen en deuren van Profel gemonteerd door West Kozijntechniek. Voor meer informatie over kunststof ramen en kunststof deuren bezoekt u de eigen pagina.
Kunststof kozijnen van Profel

Kunststof ramen en kunststof deuren van Profel zijn mooi, veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort. Concreet bieden de kozijnen van Profel een thermische en akoestische isolatie die maar zelden wordt geëvenaard. Profel past zich aan uw stijl aan. Korfbogen, inzethoeken, ronde ramen, ovalen ramen, schuiframen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen,... U kiest uw vorm, Profel maakt het en West Kozijntechniek monteert het. Een perfecte mix van keuzevrijheid en professionaliteit.
Kunststof Kozijn
Kunststof Kozijn met Nerf en Kleur
Kunststof kozijnen in alle kleuren

De effen crème en wit profielen zijn de basis voor elk kunststof kozijn. Ze hebben een sobere look en glad oppervlak. Voor de andere kleuren maakt Profel gebruik van structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt altijd zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde van het kozijn aangebracht. In combinatie met een houtnerf-imitatiefolie is uw kunststof kozijn niet van een echt houten kozijn te onderscheiden. >> kleurenpalet

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.