Kunststof Ramen

Alle kunststof ramen die Profel fabriceert, zijn afgeleiden van het basisraam. Dat geldt voor de renaissanceramen, blokramen en alle andere ramen in het Profel-assortiment en geldt eveneens voor de kunststof ramen die u zelf samenstelt. Voor meer informatie over kunststof deuren en kunststof kozijnen bezoekt u de eigen pagina.
Kunststof ramen: Kies uw eigen stijl

Blokramen of renaissanceramen van Profel uitgevoerd in kunststof kunnen zowel in nieuwbouw- als in verbouw projecten worden toegepast en sluiten naadloos aan op elke bouwstijl. De renaissance ramen kunt u aanpassen met extra elementen waardoor u de vrijheid krijgt bij het ontwerpen van uw renaissance-raam. Bij de blokramen kunt u kiezen uit verschillende verdiepte tussenstijlen in diverse vormen en afmetingen. Zo kunt u uw kunststof ramen een volledig eigen stijl geven.
Kunststof Raam - Voorbeeld
Sluiting Kunststof Raam
Inbraakveiligheid van kunststof ramen

Ieder kunststof raam is standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken. Op aanvraag worden de ramen voorzien van extra inbraakwerende toebehoren als afsluitbare raamkrukken, veiligheidscilinders, alarmcontacten, etc...

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.