Wat zijn de mogelijkheden?

Profel biedt een gevarieerd en uitgebreid gamma beglazing, grepen en andere toebehoren. De meeste van deze accessoires zijn in eigen huis ontworpen en gefabriceerd. Elk product is optimaal van kwaliteit en past perfect bij de ramen en deuren van Profel.
Standaard veiligheid

Dankzij Profel zullen uw ramen nooit de zwakke schakel van uw woning zijn. Al in de beginfase bouwt Profel inbraakwerende elementen in:

  • Zware en stabiele deurscharnieren die door meerdere flenzen heen worden geschroefd
  • Inbraakwerende metalen sluitstukken
  • Anti-foutbediening op sluitgrepen
  • Uittilbeveiliging op schuifdeuren
  • Minimaal twee inbraakwerende paddenstoelnokken per raam
Zware Inbraakwerende Scharnieren
PenHaak Sluiting
Inbraakwerend beslag

Ook het beslag is van hoog inbraakwerend niveau:

  • RVS sluitplaten in kader
  • Deuren met driepuntsluiting volgens het pen-haakprincipe
  • Veiligheidscilinder (met certificaat)
  • Nuron cilinderplaatje bij Plano Deuren

Bij Profel is een extra inbraakwerend pakket verkrijgbaar dat voldoet aan klasse 2 van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKM). Vraag hiernaar tijdens het gesprek.
Dichting, Ventilatie en verluchting

Door de 3-voudige rondomlopende dichtingen bieden Profel ramen en deuren bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. Echter, goed ventileren is belangrijk. Profel heeft een ruim aanbod ventilatiesystemen en verluchtingsroosters. Vraag ernaar tijdens het geprek.
3-voudige Raam Sluiting
Dubbele Beglazing
Beglazing

Ook de beglazing is eigen Profel fabrikaat. Alle Profel-beglazing is standaard uitgevoerd met KOMO-gecertificeerd glas en samengesteld uit twee glasbladen met daartussen een gasgevulde spouw van 15 mm en een metaaloxidelaag. M.a.w. Profel past standaard extra isolerende beglazing toe (U1.1). Niettemin kan ook die samenstelling aan uw voorkeuren worden aangepast.
Gekleurd beslag en 'Bicolor' Kozijnen

Ieder raamtype is standaard en zonder meerprijs verkrijgbaar in een 2-kleurenuitvoering ('bicolor'). Zo kan u ramen en deuren op elke bouwstijl afstemmen. Ook hier stemt de kleur van de scharnieren en raamgrepen indien gewenst overeen met deze van de profielen. Uiteraard is 'unicolor' (binnen en buiten dezelfde kleur) ook mogelijk.

Bezoek de documentatie pagina voor uitgebreide productinformatie.
Beslag in dezelfde Kleur